Connect with us

Vist a les xarxes

Col·lapse sanitari en el Regne Unit

Col·lapse sanitari en el Regne Unit

La nova soca del coronavirus va provocar aquest dimarts 53.000 casos nous, el màxim des de l’inici de la pandèmia

Fa unes setmanes el Regne Unit registrava una nova soca del coronavirus, que destaca per ser encara més contagiosa que la resta. Actualment el sistema sanitari del país s’està col·lapsant i els hospitals tenen més pacients que quan va esclatar la pandèmia a principis d’anys.

Els sanitaris alerten que alguns hospitals ja s’han quedat sense espai. Fins i tot, als vestíbuls, ja plens de malalts, estan atenent pacients amb ambulàncies instal·lades just a les portes d’accés. De fet, aquest dimarts es va confirmar un nou rècord: 53.000 casos nous en només 24 hores.

Els hospitals del país es troben sota una pressió sense precedents, segons ha recogenut el mateix ministre de Sanitat del país. Ara hi ha més de 21.000 pacients hospitalitzats per coronavirus i ja se supera el pic de la primera onada del passat mes d’abril.

Els sanitaris alerten que alguns hospitals ja s’han quedat sense espai

Però hi ha una bona notícia, ja que el govern britànic ha donat llum verda aquest mateix dimecres a la vacuna que han elaborat la Universitat d’Oxford i la farmacèutica AstraZeneca.

Són tendència