Connect with us

Actualitat

L’Hospital de Manacor ja compta amb 2 ultracongeladors per emmagatzemar les vacunes

L'Hospital de Manacor ja compta amb 2 ultracongeladors per emmagatzemar les vacunes

Les primeres dosis per als treballadors del centre hospitalari no arribaran fins a la primera quinzena del mes de febrer

L’Hospital de Manacor ja ha rebut els dos congeladors per a emmagatzemar les vacunes de Pfizer-BioNTech i de Moderna. Els dos congeladors estan instal·lats a punt per rebre les dues classes de vacunes.

El primer congelador que es troba a una temperatura de -26 graus és l’adient per a emmagatzemar les vacunes de Moderna, mentre que l’ultracongelador per les vacunes de Pfizer-BioNTech es troba a una temperatura de -80 graus. Des de l’Hospital de Manacor s’està a l’espera de l’arribada de les vacunes prevista per la primera quinzena de febrer, per iniciar la vacunació del personal que hi treballa.

Segons ha informat el mateix centre hospitalari, la vacunació es durà a terme de manera esgraonada i primer es procedirà a la vacunació del personal amb més risc de contagi, els quals formen part dels serveis que tenen contacte més directe amb els pacients afectats per la Covid-19. Serà el servei de Prevenció, Salut Laboral, del mateix hospital el que durà a terme la vacunació de tot el personal al llarg d’aquests primers mesos de l’any 2021.

Són tendència