Connect with us

Actualitat

Els Reis d’Orient recorreran els carrers de Felanitx amb cotxe

Els Reis d'Orient recorreran els carrers de Felanitx amb cotxe

A Portocolom Ses Majestats començaran el recorregut a les 17 hores, a S’Horta i Felanitx serà a les 18 hores mentre que a Cas Concos serà a les 19

Amb l’objectiu d’evitar aglomeracions i donades les actuals circumstàncies sanitàries, l’Ajuntament de Felanitx va decidir fa uns dies suspendre l’acte multitudinari que com cada any se celebra dia 5 de gener, amb motiu de l’arribada dels Reis d’Orient. Aquest any no hi hauria carrosses ni tampoc repartiran caramels, però sí que recorreran els carrers de Felanitx i la resta de nuclis urbans del municipi.

La regidoria de festes de Fealnitx ha establert que Melcior, Gaspar i Baltasar podran saludar a tots els nins i nines del municipi el pròxim dia 5 de gener, pero necessariament ho hauran de fer amb cotxe.

Segons ha informat el Consistori aquest dimarts, a Portocolom ses majestats començaran el recorregut a les 17 hores del capvespre, a S’Horta i Felanitx serà a les 18 hores mentre a Cas Concos serà a partir de les 19 hores. En aquest darrer nucli els Reis muntaran a cavall com ja es tradició, a la resta del municipi aniran en cotxe. 

A Cas Concos faran el recorregut a cavall com ja és tradició

Dimecres dia 6 de gener al matí Melcior, Gaspar i Baltasar se passejaran pels llogarets de Son Mesquida, Son Valls, Son Negre, Es Carritxó, i Son Prohenç.

Des de l’Ajuntament han fet públiques una sèrie de recomanacions a la ciutadania a l’hora de seguir la Cavalcada:

-Veure-la des del portal, la balconada o les finestres de casa.

-No vos acosteu als cotxes, no hi haurà caramels.

-Manteniu la distància de seguretat entre persones, duis sempre la mascareta. 

-Evitau aglomeracions al carrer i fer grups. 

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Feu clic a ‘M’agrada’

Facebook Pagelike Widget

ÚLTIMES NOTÍCIES

Són tendència