Connect with us

Actualitat

Armengol insta als veïnats a no sortir dels municipis

Armengol insta als veïnats a no sortir dels municipis

La presidenta del Govern demana als ciutadans que evitin grans aglomeracions de gent i que “les compres es facin en els comerços prop de casa”

“Comprarem a la botiga del nostre barri, de prop de casa, fugirem de grans aglomeracions”, ha recomanat aquest dimarts la presidenta del Govern, Francina Armengol, que també ha instat als mallorquins a estar en els seus domicilis a les 20 hores i no sortir dels seus municipis.

En el dia en què entren en vigor noves restriccions per a tractar de reduir la incidència de la covid-19 a Mallorca, on la taxa d’incidència ha arribat als 621 casos per 100.000 habitants en dues setmanes, Armengol ha fet una crida a la ciutadania perquè compleixi les normes i recomanacions sanitàries.

“Enguany no hi ha festes de Nadal, enguany hi ha solidaritat”, ha subratllat la cap de l’executiu autonòmic. “Falten uns mesos, (…) esperar un temps val la pena si salvam encara que sigui una vida”, ha emfatitzat.

“Si la ciutadania compleix les normes, aquestes mesures són més que suficients per a baixar els contagis”, ha declarat la presidenta del Govern que ha descartat la possibilitat de decretar noves restriccions a Mallorca, tal i com exigeixen alguns col·lectius mèdics i sanitaris.

La presidenta del Govern ha descartat la possibilitat de decretar noves restriccions a Mallorca, tal i com exigeixen alguns col·lectius mèdics i sanitaris

Publicitat

ÚLTIMES NOTÍCIES

Publicitat

PUBLICITAT

Són tendència