Connect with us

Actualitat

L’Ajuntament de Felanitx es recrea amb les crisis de govern

Catalina Soler, Jaume Monserrat i Joan Aznar, després d'haver anunciat l'acord de govern a tres bandes.

El propi Consistori ha aprofitat les seves xarxes socials per a anunciar que el batle feia comptes dimitir i deixaria governar en minoria al PP i al regidor, Joan Aznar

En ple dia dels Innocents, l’Ajuntament de Felanitx ha aprofitat la jornada per a anunciar una nova ‘crisi’ en el govern municipal, que provocaria la sortida del batle, Jaume Monserrat, i deixaria en minoria al PP i al regidor no adscrit, Joan Aznar, al capdavant del Consistori.

Segons la suposada notícia que el mateix Consistori ha divulgat a través de les seves xarxes socials, “el batle Jaume Monserrat presentarà la seva renúncia a batlia en la plenària de gener de 2021, arran d’una crisi entre els socis del govern municipal”. Segons el text publicat, “la crisi es va començar a escenificar a principi del mes de desembre on la líder del PP no assistia a cap acte públic presidit pel batle. Tot ve per les desavinences en dos projectes que encara no han vist la llum com són la llicència de construcció d’un nou hotel a s’Arenal de Portocolom o les obres de l’actual Auditorium per traslladar-hi la brigada”.

Segons el batle, “pens que és millor que agafi la vara la sra. Soler, deix un bon equip i treurà la feina endavant”.

Mentrestant, la segona tinent de batlia, Catalina Soler hauria declarat «hem intentat acostar postures polítiques i no arribam a acords, així no es pot fer feina, però la culpa és de Palma. En el partit has de fer cas de la teva direcció tot i no t’agradi».

El regidor del grup no adscrit, Joan Aznar, hauria declarat “jo ho he intentat, feia dues setmanes que no es miraven de cara i quan un entrava a una reunió s’altra sortia. Ha estat un poc insostenible, entenc la postura del batle, però jo quedaré amb la sra. Soler i tornaré a agafar la brigada. A partir d’ara també m’ha dit que m’encarregaré de cultura. Els canvis són positius sempre, a més estic acostumat i jo m’adapt”.

Han estat molts els usuaris que s’han adonat de la broma i així ho han expressat en la pròpia pàgina de Facebook de l’Ajuntament. En altres cercles d’opinió, la innocentada no s’ha vist amb el mateix to d’humor i alguns han manifestat la seva sorpresa i estupefacció per la poca capacitat imaginativa de qui ha ideat semblant innocentada, que en el cas de Felanitx bé podria ser veritat.

Se suposa que aquest dimarts, el mateix Consistori desmentirà tot el publicat. Crida també l’atenció que s’utilitzin els propis canals de comunicació municipals per a publicar aquest tipus de dois.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència