Connect with us

Actualitat

Denuncien la celebració d’un ‘botellot’ la nit de Nadal en la barriada de Sa Torre de Manacor

Denuncien la celebració d'un 'botellot' la nit de Nadal en la barriada de Sa Torre de Manacor

Un sofà, abandonat a pocs metres del Centre de Salut de la zona, va ser el punt de trobada d’un grup de joves la nit del passat dia 24

Tot va començar a principis de la setmana passada quan un grup de veïnats van pretendre avisar a l’empresa encarregada del servei, d’un sofà que havia estat abandonat en un dels carrers pròxims al Centre de Salut i que conflueixen amb el carrer Pilar, en el barri de Sa Torre de Manacor. Els intents van resultar infructuosos davant la impossibilitat de contactar telefònicament amb l’empresa encarregada de la recollida de mobles i amb el mateix Ajuntament, segons denúncia un dels usuaris.

A aquesta situació, cal afegir que en aquest punt on va ser abandonat el moble en qüestió, també va servir perquè un grup de joves la passada nit de Nadal, més enllà de la mitjanit i a pesar del toc de queda existent a partir de les 22.00 hores, decidissin sortir al carrer per a muntar un improvisat ‘botellót‘ per celebrar l’arribada de les festes nadalenques. Els veïnats van donar compte del fet a la Policia Local de Manacor que, segons el testimoni dels propis afectats, no va atendre l’avís.

A les deficiències en el servei de recollida de voluminosos, també lamenten l’escassa presència policial en aquesta barriada durant bona part de l’any, a excepció dels puntuals accidents de tràfic que es produeixen per la zona i que en aquest cas si són atesos pels efectius policials.

Reiteren que els caps de cantó dels carrers Sant Miquel i Simó Tort amb el carrer Pilar siguin utilitzats de manera sistemàtica per un grup de veïnats per a abandonar mobles vells i que en la majoria de casos no solen ser recollits pels serveis municipals.

Són tendència