Connect with us

Actualitat

El Govern recomana als municipis que apaguin la il·luminació nadalenca a les 20 hores

L’Executiu ha traslladat aquesta recomanació a la Felib amb el propòsit de reduir la “vida social” als carrers

Els ajuntaments hauran d’apagar la il·luminació nadalenca habilitada aquests dies en les vies publiques a partir de les 20 hores de la nit. Almenys aquesta és la recomanació, que amb la finalitat d’evitar que “hi hagi vida social”, ha traslladat el Govern a la Federació d’Entitats Locals de les Illes Balears (Felib).

Així ho ha reconegut en la compareixença de premsa celebrada aquest dilluns la portaveu de l’Executiu, Pilar Costa, després del Consell de Govern.

També ha explicat que qualsevol activitat programada des dels ajuntaments se celebri abans de les 20 hores.

La portaveu del Govern ha insistit que la situació “és especialment preocupant a Mallorca” on l’alta incidència s’està traduint en “un augment de la pressió assistencial”. La incidència del virus és ja de 537 casos per 100.000 habitants a Balears a 14 dies, de 621 a Mallorca.

El Consell de Govern ha aprovat aquest dilluns les noves restriccions que van ser anunciades aquest diumenge i que es publicaran aquest dimarts en el Butlletí Oficial (BOIB) i que estenen el tancament de terrasses a les 18 hores tots els dies de la setmana i que fixen el tancament de comerços i grans superfícies a les 20 hores. Les grans superfícies no podran obrir els caps de setmana ni tampoc els dies festius.

Les noves restriccions es mantindran en vigor fins al pròxim 11 de gener.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència