Connect with us

Actualitat

Exigeixen la dimissió o el cessament del regidor d’ASI a l’Ajuntament de Llucmajor, Guillem Roig

Exigeixen la dimissió o el cessament del regidor d'ASI a l'Ajuntament de Llucmajor, Guillem Roig

“Per insultar públicament a través de les seves xarxes socials a les víctimes de la Covid-19”, segons Llibertat Llucmajor

La formació Llibertat Llucmajor, mitjançant un comunicat de premsa, ha exigit “la dimissió o el cessament per part del batle, Éric Jareño, de l’actual regidor d’Urbanisme i Medi Ambient, Guillem Roig (ASI), per insultar en un comunicat públic a través de les seves xarxes socials a les víctimes de la Covid-19″.

La formació municipalista exposa en la seva argumentació dels fets que Roig, “va publicar i compartir en diversos grups socials del municipi un comunicat fent mofa dels contagis, fent referència a la sexualitat de les víctimes”. Aquesta reacció del representant d’ASI, que actualment governa a l’Ajuntament de Llucmajor gràcies a un pacte amb el PP i C’s, es va produir després que Llibertat Llucmajor fes saber al batle, Éric Jareño, i a la resta de socis de govern, que “el nostre regidor, Eloy Crusat, havia donat positiu a la Covid-19 i que el portaveu, Alexandro Gaffar, es trobava en quarantena”.

L’endemà de la publicació de l’esmentat comentari en les xarxes socials, els representants de Llibertat Llucmajor van exigir una disculpa pública en els canals interns de l’Ajuntament, i que el regidor d’Urbanisme es va negar a fer i que el batle tampoc va exigir, optant per callar i obviant l’assumpte.

Segons el partit veïnal, “el problema no va acabar aquí, ja que el mateix regidor d’Urbanisme durant la nit de Nadal i l’endemà es va dedicar a publicar més comunicats i compartir-los a les xarxes, on titllava de nazis a qui criticaven la seva postura anterior. És intolerable”, consideren.

“Davant l’escalada d’insults i faltes de respecte, no només als representants del nostre partit afectats per la Covid-19, sinó a tots els que s’han vist afectats per la pandèmia, aquest senyor ha de ser retirat immediatament de l’equip de govern. Si el batle no pren accions en aquest sentit, serà còmplice i l’Ajuntament quedarà tacat per sempre”, segons Julián López-Menchero, vicepresident de Llibertat Llucmajor.

Segueix llegint
Publicitat
1 Comentari

1 Comentari

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència