Connect with us

Actualitat

Mallorca dirà adéu al 2020 amb noves restriccions: Es manté el toc de queda a les 22 hores

Bars i restaurants hauran de baixar les barreres a les 18 hores i el resta de l’activitat comercial a les 20 hores

Mallorca viurà els darrers dies d’aquest desastrós 2020 amb noves restriccions que ha decidit aquest mateix diumenge el Govern i que entraran en vigor a partir del dimarts 29. Es manté el toc de queda a les 22 hores, però els bars i restaurants hauran de baixar la barrera a les 18 hores. El servei a domicili (Take Away) es permetrà fins a les 22 hores i el servei a domicili fins a les 00.00 hores.

El resta de l’activitat comercial haurà de tancar obligatòriament a partir de les 20 hores. Pel que respecta a les grans superfícies, no podran obrir els caps de setmana ni tampoc els dies  festius. 

La presidenta del Govern, Francina Armengol ho ha anunciat aquest diumenge en una roda de premsa després de reunir-se per videoconferència, juntament amb la consellera de Salut i Consum, Patrícia Gómez, amb el batle de Palma, els presidents dels consells insulars i el president de la FELIB per a tractar la situació sanitària per la pandèmia de la Covid-19 a les illes.

Mallorca es manté en el nivell d’alerta 4 de risc. Aquestes noves restriccions es mantindran fins al pròxim 11 de gener.

Aquestes noves restriccions es mantindran fins al pròxim 11 de gener

Mallorca Nivell 4.

Són tendència