Connect with us

Actualitat

“Al capdavant de l’Ajuntament enguany s’han viscut moments molt durs”

El batle de Manacor, Miquel Oliver, aprofita la seva felicitació de Nadal per a fer balanç del que ha suposat aquest difícil 2020

L’Ajuntament de Manacor, a través de les seves xarxes socials, ha divulgat aquest dijous la felicitació nadalenca del batle, Miquel Oliver, gravada fa uns dies a Porto Cristo.

El batle també fa balanç d’un any, que segons les seves pròpies paraules, “els dubtes, els moments incerts i la por davant una situació tan imprevisible com la que hem viscut, m’han llevat la son més d’un dia”.

Oliver es refereix a aquest difícil 2020 que ens ha tocat viure, per a dir que “ha suposat també un any que ens ha obligat ha prendre consciència sobre la pròpia fragilitat de la vida, l’any que ens ha obligat a haver d’aprendre a abraçar-nos amb la mirada, així com el fet d’haver-nos hagut d’inventar una nova manera de viure per a evitar la malaltia”.

Plenament conscient de les dificultats que ha suposat per a tots haver de viure en l’actual context sanitari, agraeix “l’esforç de tots els veïnats a l’hora d’adaptar-se a una situació canviant i complexa com l’actual”.

L’any per als veïnats de Manacor ha estat doblement difícil. Al confinament general viscut durant els primers mesos de la pandèmia, cal afegir el confinament perimetral del nucli urbà de la ciutat que va decretar a finals del passat mes d’octubre la Conselleria de Sanitat. Per aquest motiu, el batle Oliver en la seva felicitació de Nadal agraeix l’esforç de tots, al mateix temps que reconeix que “tots estem cansats de mesures sanitàries”.

Com a conseqüència d’això reconeix que “al capdavant de l’Ajuntament he viscut també moments molt crítics. Manacorins i manacorines que han mort com a conseqüència de la Covid-19 i que els seus propis familiars ni tan sols han pogut despedir”.

Dedica un agraïment especial a tot el personal sanitari que treballa en el municipi i també es refereix a aquells que han perdut la seva ocupació i s’han vist obligats a tancar els seus negocis”.

Demana, de cara als pròxims dies, la conveniència i necessitat que es respectin les mesures sanitàries imposades com “un últim esforç”.

Són tendència