Connect with us

Actualitat

Denuncien la tala d’arbres de més de 50 anys en el nucli de S’Illot

Denuncien la tala d'arbres de més de 50 anys en el nucli de S'Illot

AIPC-SyS, El Pi i Partit Popular exigeixen explicacions clares a l’equip de govern municipal envers a aquesta actuació que hauria provocat les protestes dels veïnats

Els tres de grups de l’oposició a l’Ajuntament de Manacor, AIPCSyS, El Pi i Partit Popular han denunciat la tala massiva d’arbres a distints carrers del nucli costaner de S’Illot. “Es tracta d’arbres de més de 50 anys d’història”, afegeixen en un comunicat conjunt.

Segons el text dels fets denunciats, “ens consta que nombrosos veïnats s’han adreçat a l’Ajuntament de Manacor i a representants de l’equip de govern demanant explicacions, emperò no han rebut cap classe de justificació”.

Els tres grups de l’oposició demanem explicacions clares a l’equip de govern municipal envers a aquesta actuació que hauria provocat les queixes i protestes per parts dels veïnats. AIPCSyS, El Pi i PP volen saber qui ha decidit aquesta actuació i basant-se en què?. També es demanen si existeixen informes tècnics que avalin aquesta actuació i si es van cercar alternatives?.

Consideren que “abans de prendre decisions tan dràstiques s’han de cercar i plantejar alternatives, s’ha d’informar els ciutadans i s’ha d’aplicar la transparència pel que fa a iniciatives tan delicades i que requereixen uns arguments molt sòlids de cara a l’opinió pública”.

Exigeixen a l’equip de govern la restitució dels arbres tallats, “els quals dotaven la zona d’una personalitat única, a més d’oferir valuosa ombra en els mesos de més calor”.

Sembla que l’actuació obeiria a la necessitat de fer passar un cablejat elèctric per la zona afectada.

Són tendència