Connect with us

Actualitat

La platja de Cala Millor llueix un any més la Bandera Blava

També s’ha presentat una nova barca dins l’equipament de socorrisme de la platja

Aquest divendres els representants del Consorci de Turisme de Son Servera i Sant Llorenç des Cardassar han hissat la Bandera Blava a la platja de Cala Millor. Un any més, les platges dels municipis de Son Servera i Sant Llorenç des Cardassar han obtingut la distinció de la Bandera Blava, que atorga la Fundació per a l’ Educació Ambiental (FEE) i que reconeix el compliment dels criteris de legalitat, sanitat, neteja, seguretat i informació medi ambiental.

Enguany les platges que han obtingut la distinció són es Ribell-sa Marjal, Cala Millor (Son Servera i Sant Llorenç) i sa Coma. A l’acte hi ha assistit el batle de Sant Llorenç, Mateu Puigròs, acompanyats dels regidors de Turisme de Son Servera i Sant Llorenç, Margalida Vives i Nicolau Bordal i el regidor de Medi Ambient, Mateu Frau.

Ambdós regidors de Turisme han comentat els importants esforços realitzants a les platges i que han permès conversar les distincions, quan a la resta de les Illes Balears s’han perdut un total de onze banderes. El regidor de Medi Ambient de Sant Llorenç, Mateu Frau, també ha posat de manifest la important tasca realitzada des de la seva àrea i que ha permès aconseguir la certificació mediambiental.

També s’ha presentat una nova barca dins l’equipament de socorrisme de la platja, amb la finalitat d’assegurar la seguretat dels visitants. A la mateixa platja, durant tota la temporada d’estiu, es duen a terme activitats per a nins i la zona disposa d’una bibliplatja per fomentar la vessant cultural als turistes.

Són tendència