Connect with us

Actualitat

La planta que l’Hospital de Manacor té destinada a malalts de la Covid-19 es troba al límit, segons SATSE

Els casos de contagi entre el personal sanitari provoca falta d'infermeres a l'Hospital de Manacor

El Sindicat de Tècnics d’Infermeria denuncia que la situació als centres sanitaris és d’extrema gravetat

El Sindicat de Tècnics d’Infermeria (SATSE) denuncia que la situació als centres sanitaris és d’extrema gravetat per mor de la Covid-19 i reclamen més personal. També alerten que diversos hospitals públics de les illes comencen a patir saturació.

Aquest dimarts feien referència de manera especial a la situació que es viu a l’Hospital Son Espases de Palma, però en aquestes últimes hores han exposat que la situació a poc a poc va sent generalitzada entre els diferents centres sanitaris públics de Balears, entre ells l’Hospital de Manacor.

En el cas concret de l’Hospital de referència del Llevant, el sindicat denuncia que es troba al límit dels llits de què disposa en planta destinats específicament als malalts de la Covid-19.

Segons les dades facilitades aquest mateix dimecres per l’Hospital de Manacor, existeixen 22 pacients hospitalitzats en planta (un menys que aquest dimarts) i 4 pacients romanen en el servei de crítics (la mateixa xifra que ahir).

Segons SATSE, a Son Llàtzer, la UCI es troba al límit de la seva capacitat i avui ha hagut de traslladar dos pacients crítics a Son Espases. Idèntica situació és la que es produeix a l’Hospital d’Inca.

Denuncien també l’esgotament personal sanitari i demanen a la Conselleria que contracti més personal.

Són tendència