Connect with us

Societat

Els usuaris del servei d’aliments de Llucmajor gaudiran d’un menú de Nadal per celebrar les festes en família

Els usuaris del servei d'aliments de Llucmajor gaudiran d'un menú de Nadal per celebrar les festes en família

La iniciativa és possible gràcies a la implicació de 9 empreses de Mallorca que volen millorar les festes als més necessitats

Aquesta nit de Nadal, els usuaris del servei de recollida d’aliments dels serveis socials de Llucmajor i els bancs d’aliments de S’Arenal i les Urbanitzacions, podran gaudir d’un menú especial. “Es repartiran 250 lots, composts per dos plats i unes postres amb l’aportació de fins a 9 empreses”, ha explicat el regidor de Serveis Socials, Gabriel Rojo durant la visita amb el Batle, Eric Jareño, a les cuines on es realitza tot l’àpat.

Don Telas, Hotel Saratoga, Agromallorca SAT, Font Mallorca, Cooperativa Agrícola de Sóller, Any Solution, Juan Pinel Chef, LIDL , Lemonade i tot coordinat per Tommy Ferragut és el dispositiu que farà possible el menú de Nadal. A més es compta amb tot un seguit de voluntaris pel repartiment de tot el menjar.

Les cuines de l’hotel Saratoga amb el grup de cuiners de Juan Pinel seran el lloc i els artífexs del menú. A més dels productes, aportats per les diferents empreses, la majoria dels quals són de quilòmetre zero. També s’han organitzat uns torns de repartiment per tal que es puguin distribuir amb rapidesa. Els organitzadors han subratllat que es tracta d’uns plats que estan pensats perquè aguantin un o dos dies.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència