Connect with us

Actualitat

Manacor frega novament els 200 casos actius

Manacor frega novament els 200 casos actius

En només 7 dies s’han diagnosticat fins a 22 nous positius en el municipi

La situació epidemiològica que viu Mallorca en termes generals també té la seva incidència en el municipi de Manacor, quan es compleix un mes exacte des que la Conselleria de Salut va decidir aixecar el confinament perimetral decretat a finals del passat mes d’octubre.

En dia d’avui, les xifres globals en el municipi s’aproximen molt a les que s’anaven produint a mitjans del mes passat amb 206 casos actius, segons les dades oficials corresponents al 17 de novembre.

Segons les xifres oficials de la Conselleria de Salut i que ha recollit el compte @COVID Santanyí en Twitter, ara mateix en el municipi de Manacor existeixen fins a 195 casos actius. Entre el divendres de la setmana passada i dilluns passat es va produir una variació a l’alça de 17 nous casos actius, en tan sols 3 dies.

Fibra óptica Conecta Balear en Manacor

Curiosament aquesta pujada de nous casos diagnosticats coincideix amb les dades facilitades dilluns passat per l’Hospital de Manacor que també va registrar una variació a l’alça després de l’últim cap de setmana. La xifra de pacients el divendres era de 16 pacients en planta i 3 en el servei de crítics. El dilluns va passar a ser de 20 pacients en planta i 5 en l’UCI.

Curiosament aquesta pujada de nous casos diagnosticats coincideix amb les dades facilitades dilluns passat per l’Hospital de Manacor que també va registrar una variació a l’alça després de l’últim cap de setmana

Són tendència