Connect with us

Oci i Cultura

La crítica social de Señor Polar amb el seu nou videoclip “Misiles Lanzados!”

Rodat en un dels aparthotels abandonats situats en la costa mallorquina i ha servit per a posar de manifest la deriva a la que està sotmesa el planeta

El grup de pop confidencial ​Señor Polar​ acaba de presentar el seu nou videoclip “Misiles Lanzados!”. Aquest treball ha estat rodat en un dels aparthoteles abandonats situats en la costa mallorquina i ha servit per a posar de manifest la deriva a la que està sotmesa el planeta.

En un escenari post-apocalíptic, les imatges desoladores d’un món destruït i inundat de plàstic posen de manifest la crítica de la poca atenció que presta la la humanitat a un problema mediambiental del qual sembla no haver-hi solució. Al mateix temps el guió situa a dos astronautes en un altre planeta, conscients que no existeix futur en la terra.

El videoclip ha estat dirigit per Carles Grimalt, integrant de la banda i la direcció de fotografia ha estat a càrrec del pollencí Martí Morro. El clip compta amb la col·laboració de Marga Estevez i Maties Sagrera com a protagonistes, aquest últim també encarregat del vestuari.

“Misiles Lanzados!” forma part de l’últim àlbum de ​Señor Polar​ anomenat “El incidente del equinoccio de otoño”, inspirat en els fets que van ocórrer el 26 de setembre de 1983, quan una falsa alarma nuclear va posar la humanitat a la vora de l’extinció. Aquest dia, el sistema d’alerta nuclear de la Unió Soviètica va alertar diverses vegades del llançament de míssils balístics intercontinentals per part dels Estats Units. Aquests avís sobre un possible atac de míssils van ser correctament identificades com una falsa alarma per l’oficial de les Forces de Defensa Aèria Soviètica, ​Stanislav Petrov​.

El darrer treball discogràfic, anomenat “El incidente del equinoccio de otoño” està inspirat en els fets que van ocórrer el 26 de setembre de 1983, quan una falsa alarma nuclear va posar la humanitat a la vora de l’extinció

Es considera que aquesta decisió va impedir un atac erroni de represàlia nuclear contra els Estats Units i els seus aliats de l’OTAN, la qual cosa hagués probablement desencadenat una guerra nuclear i la potencial mort de milions de persones. La recerca del sistema d’alerta per satèl·lit va confirmar més tard que s’havia tractat d’una errada del sistema.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència