Connect with us

Oci i Cultura

Sant Llorenç suspèn tots els actes de Nadal i Sant Antoni

Sant Llorenç suspèn tots els actes de Nadal i Sant Antoni

Aquesta decisió ha vingut provocada per l’augment de contagis a tots els municipis i no afecta a la Cavalcada dels Reis, segons ha informat el Consistori

L’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar ha decidit suspendre tota la programació de Nadal Cultural, així com les festes de Sant Antoni 2021. Ho ha oficialitzat fa poques hores amb un decret de batlia.

“Tots els esdeveniments es troben emparats a unes capacitats màximes d’aforament respectant, en tot moment i de manera estricta, la distància social i l’ús de la mascareta. D’aquesta manera s’entén que tots els esdeveniments presencials suposen un punt de risc elevat de contagi que, en la mesura més gran possible, s’han d’evitar. Per aquest motiu, des de l’Ajuntament s’ha optat per suspendre totes les activitats organitzades per part de l’Ajuntament incloses en el programa del Nadal Cultural 2020/21, així com tots els actes relacionats amb l’arribada dels reis d’Orient, excepte la cavalcada dels reis, que es comunicarà oportunament la manera, si és possible, de realitzar-la i seguir-la. Igualment, també queden suspesos tots els actes relacionats amb la festivitat tradicional de Sant Antoni, ja que no es té previsió de millora en tan poc temps”, diu el comunicat municipal.

“Des del consistori es lamenta haver d’adoptar aquesta mesura, però en aquests moments, es considera imprescindible fer un esforç tant individual com col·lectiu perquè com més aviat millor puguem començar a veure una millora en la situació”, conclou.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència