Connect with us

Actualitat

Algaida decideix augmentar la despesa en serveis socials, educació i promoció econòmica

Algaida decideix augmentar la despesa en serveis socials, educació i promoció econòmica

Aprovats els comptes municipals corresponents al 2021

L’últim ple celebrat per l’Ajuntament d’Algaida, de forma telemàtica, va aprovar per unanimitat els comptes municipals corresponents a l’any 2021 i que sumen 4,2 milions d’euros i que vénen marcats per la crisi sociosanitària de la Covid-19.

Per aquesta raó, la batlessa d’Algaida, Maria Antònia Mulet, titllà els comptes de “realistes” perquè les accions principals de la majoria d’àrees “estan destinades a donar resposta als col·lectius més afectats per la pandèmia”.

Els comptes aprovats fan una clara aposta pels serveis socials, educació, ajudes al teixit comercial i empresarial local i també a associacions i entitats. “Són uns pressuposts on queda reflectit el compromís de l’equip de govern de no desatendre les necessitats socials que puguin sobrevenir l’any 2021”, va dir la batlessa.

Així mateix, “enguany més que mai continuarem amb la congelació de taxes i imposts municipals i suspensió temporal de taxes com ara les d’ocupació via pública i les de mercat”, va afegir Mulet.

Cal destacar que les inversions per l’any 2021 baixaran en un 41,26% menys i que està previst que la majoria d’aquestes s’executin amb el romanent i el superàvit i així poder executar el pla d’inversions de 2021 al municipi.

La partida de festes s’ha reduït un 50 per cent

Cal destacar també que la partida de festes s’ha reduït un 50 per cent per tal de poder augmentar la despesa en serveis socials, educació, promoció econòmica, entre altres.

Així mateix es preveu la incorporació de nous llocs de feina: una persona a la brigada de manteniment, dues per a la neteja dels edificis municipals i una plaça de policia local.

En nom de l’equip de govern, la batlessa va voler agrair el suport del PP d’Algaida als pressuposts de 2021, únic partit a l’oposició.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència