Connect with us

Actualitat

El British College de Porto Cristo destina 45.000 euros en beques per al curs 2017-2018

És la primera escola de primària internacional de Mallorca que ofereix beques als seus estudiants

El British College de Porto Cristo ha obert la convocatòria de beques per al curs 2017-2018 a la qual ha destinat un import total de 45.000 €. Les beques de l’escola de primària British College van dirigides a totes aquelles famílies que tinguin fills d’entre 5 i 10 anys i que vulguin optar per una educació en anglès. El British Balearic College té reservades fins a un màxim de 18 places per a aquests estudiants, 3 per a cada curs, i els ajuts van des del 50% fins al 25% de les quotes mensuals. Aquesta convocatòria converteix l’escola en el primer centre de primària internacional de Mallorca que ofereix beques per als seus alumnes. La convocatòria s’obre dia 10 de juliol i romandrà oberta fins dia 10 d’agost.

“El sistema que seguim en aquesta convocatòria és el de les escoles de primària del Regne Unit, com el col·legi King Edward de Birmingham, que ofereix suport financer a les famílies que tenen infants amb expedients acadèmics brillants. Cal fer exàmens estrictes d’admissió, ja que aquestes escoles tenen molta demanda i places limitades”, informa el director del British Balearic College, Aftab Sardar.

Una educació internacional per a més estudiants

“Som conscients que el coneixement perfecte de l’anglès, l’idioma més important en el món dels negocis i de l’economia, facilitarà als nostres estudiants la inserció en el mercat laboral i també els donarà accés tant al sistema educatiu espanyol com a una universitat de qualsevol país del món. Aquesta oportunitat ha d’estar a l’abast de més alumnes amb potencial” explica Sardar. Amb aquestes beques “volem donar l’oportunitat d’accedir a una educació internacional a més alumnes amb potencial acadèmic independentment del nivell econòmic de les seves famílies”, afegeix Sardar.
Així, els alumnes que vulguin optar a aquestes beques hauran de fer un examen d’ingrés (com també han de fer-ho els alumnes de l’escola) per valorar el seu nivell acadèmic. A més, també se’ls demanarà documentació relativa a l’expedient acadèmic previ i a la situació econòmica de la família. En funció d’aquestes variables, les beques aniran des del 50% de les despeses del curs fins al 25% de les mateixes.

Futurs patrocinadors

Des del British College “valoram l’excel·lència acadèmica, les intel·ligències múltiples, la creativitat, la felicitat i els valors familiars per sobre dels valors econòmics”, explica el director del centre. “Aquest és el nostre objectiu i, per aquesta raó, des del British College convidam aquelles empreses i institucions que puguin convertir-se en possibles patrocinadors a col·laborar amb aquestes beques i donar així l’oportunitat d’accedir a una educació internacional a més alumnes amb potencial”, conclou Aftab Sardar.
Sobre el British Balearic College.

El British College és una escola de primària en anglès per a nins i nines de 5 a 10 anys que ofereix el prestigiós pla d’estudis “Cambridge International Examinations”. Situat al privilegiat entorn de Porto Cristo, el British Balearic College compta en les seves instal·lacions amb més de 5.000 metres quadrats de terreny on els infants poden gaudir d’una educació connectada amb la natura. A més, té una còmoda biblioteca amb una de les millors col·leccions de llibres infantils i juvenils en anglès de tot Mallorca. Les 5 aules que conformen l’escola són còmodes i assolellades, i estan pensades per a un màxim de 12 alumnes per grup.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència