Connect with us

Comunitat

Confiscats 7.357 articles pirotècnics en un comerç de Mallorca

Confiscats 7.357 unitats d'articles pirotècnics en un comerç de Mallorca

El local, situat en Santa Ponça, no disposava d’un magatzem per la custòdia i comercialització dels productes amb les mesures de seguretat reglamentàries, fet que suposava un risc afegit

La Guàrdia Civil ha dut a terme una inspecció en un local comercial en el qual es venien productes pirotècnics sense complir amb el reglament per a aquesta mena d’articles.

Un grup d’agents confiscaven la setmana passada un total de 7.357 unitats d’articles pirotècnics en un establiment públic de la localitat de Santa Ponça, els quals s’estaven comercialitzant sense la corresponent autorització governativa, no realitzant pel local un control per a la seva venda conforme a les edats establertes en la normativa. A més no disposaven d’un magatzem per la custòdia i comercialització amb les mesures de seguretat reglamentàries, fet que suposava un risc afegit.

Amb motiu de les festes nadalenques, augmenta la venda i consum d’articles pirotècnics, per la qual cosa la Guàrdia Civil duu a terme inspeccions, tant els llocs de venda com els d’ús d’aquests materials.

Es recomana que l’adquisició d’aquests productes pirotècnics es realitzi en els punts de venda autoritzats.

Són tendència