Connect with us

Esports

La jornada de trot del dia 26 a Manacor se celebrarà amb un aforament limitat

La jornada de trot del dia 26 a Manacor se celebrarà amb un aforament limitat

Les últimes restriccions imposades pel Govern estableix una capacitat màxima de 400 persones

L’Institut de l’Esport Hípic de Mallorca (IEHM) ha informat aquest dilluns que vista la situació sanitària actual i atenent a l’acord del Consell de Govern del passat 14 de desembre, que estableix una capacitat màxima de 400 persones en les instal·lacions esportives amb competicions d’àmbit estatal, i per complir amb tots els requisits que marca el protocol sanitari actual, els aforaments als hipòdroms Son Pardo i Manacor estaran novament limitats.

Per aquest motiu, davant amb la previsió d’una elevada afluència de públic dia 26 de desembre, la jornada programada a Manacor estarà sotmesa a control d’aforament, mitjançant venda anticipada d’entrades.

Les entrades estaran disponibles a un preu de 2,20 € a les oficines de l’institut de l’Esport Hípic de l’Hipòdrom de Manacor a partir d’aquest dimarts 22 de desembre i només es podran comprar 2 entrades per DNI, de forma presencial.

Les entrades estaran disponibles a un preu de 2,20 € a les oficines de l’institut de l’Esport Hípic de l’Hipòdrom de Manacor a partir d’aquest dimarts 22 de desembre

Són tendència