Connect with us

Actualitat

15.000 euros d’indemnització a un conductor que va sofrir un accident amb una ovella a Son Servera

Els fets van ocórrer l’any 2014

L’Audiència Provincial de Balears ha condemnat a un ramader i a la seva asseguradora a indemnitzar amb gairebé 15.000 euros a un conductor que va sofrir un accident amb una ovella, en considerar provat que l’animal era propietat del demandat.

Els fets van ocórrer l’any 2014, quan el demandant circulava per la carretera en direcció a Son Servera. A l’altura del quilòmetre 9 va atropellar a una ovella en la calçada.

El demandant assegurava que l’ovella era propietat del ramader ja que l’accident va tenir lloc en el tram que coincideix amb l’explotació ovina del demandat. Li reclamava una indemnització pels danys i pel servei de taxi que al·lega que va haver de contractar per poder acudir a les visites mèdiques i a la rehabilitació.

L’ovella no duia cap crotal identificatiu i el ramader va contestar que totes les seves ovelles estaven degudament registrades i identificades pel que rebutjava ser el propietari. A més va argumentar que va fer un recompte amb el veterinari i no li faltava cap animal i que a la zona hi ha més finques que es dediquen a l’explotació ramadera.

La sentència d’instància va considerar que no estava acreditat que el ramader fos el propietari de l’ovella causant de l’accident, però ara l’Audiència ha revocat aquesta decisió ja que considera que el demandat no ha demostrat que existeixin aquestes altres finques ramaderes a la zona, per la qual cosa els magistrats creuen que existeix un indici que aquest ramader és el propietari.

Són tendència