Connect with us

Actualitat

Felanitx vol netejar l’abocador de Can Alou

Felanitx vol netejar l'abocador de Can Alou

El Consistori ha tramitat la corresponent petició a la Conselleria de Medi Ambient per poder tirar endavant amb aquesta actuació mediambiental

L’Ajuntament de Felanitx ha sol·licitat a recursos hídrics un informe favorable per poder començar a netejar l’abocador situat devora la pedrera de Can Alou. Els tècnics del consistori varen poder comprovar que els milers d’envasos de vidre i plàstic a més d’altres materials es troben a una zona per on transcorre el vessant d’un torrent.

La regidora de medi ambient, Catalina Soler ha manifestat «hem considerat oportú demanar aquest informe a recursos hídrics, ja que si hi hagués cap tipus de problema, si no comptam amb aquesta autorització el consistori podria tenir problemes. Necessitam el seu vist i plau per començar a netejar la zona»

En arribar aquest permís es compta amb diferents empreses que podrien desenvolupar la feina. El cost inicial de la neteja està valorat en aproximadament 20.000€, una quantia que es podria veure superada depenent del que es pugui trobar davall la primera muntanya d’escombraries de vidre i plàstic. La feina s’adjudicaria a través d’un contracte menor.

Es va tenir constància d’aquest desastre mediambiental, després que el mes d’octubre passat l’entitat Greenpeace fes públic un informe sobre la lluita contra el plàstic, on es denunciava que el 40% dels envasos són incinerats o es troben a indrets com l’abocador il·legal a Felanitx, situat a la zona de la cantera de Can Alou, entre la carretera que uneix Felanitx amb Portocolom.

Es va tenir constància d’aquest desastre mediambiental, després que el mes d’octubre passat l’entitat Greenpeace fes públic un informe sobre la lluita contra el plàstic

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Feu clic a ‘M’agrada’

Facebook Pagelike Widget

ÚLTIMES NOTÍCIES

Són tendència