Connect with us

Actualitat

Artà comptabilitza 27 casos actius en el municipi, 4 més que fa tres dies

5 dels positius diagnosticats corresponen a treballadors o persones vinculades amb l’Ajuntament

El Centre de Salut ha informat que aquest divendres (segons les dades corresponents a les 14 hores) hi havia en el d’Artà un total de 27 casos actius de la Covid-19. Aquesta xifra suposa un increment de quatre casos respecte al passat dimarts i de 14 respecte a divendres passat. Entre aquests 27 casos, 5 corresponent a persones vinculades amb l’Ajuntament.

Des del Consistori, s’ha informat que en aquestes últimes hores una altra persona vinculada a l’Ajuntament ha donat positiu, però en pertànyer a un altre municipi el seu cas no ha estat comptabilitzat pel Centre de Salut d’Artà.

Aquest dijous, el personal que treballa a l’edifici de l’Ajuntament passà un cribratge del Servei de Salut de les Illes Balears i aquests divendres s’han conegut els resultats. Avui també s’han desinfectat les estades de l’edifici municipal.

L’Ajuntament d’Artà seguirà amb la seva activitat de forma habitual i recomana a la ciutadania que hagi d’acudir a l’edifici (la Sala, pl. de l’Ajuntament, 1) per fer gestions que demani cita prèvia al 971 829 595.

Són tendència