Connect with us

Societat

Manacor posa a l’abast de tots els ajuntaments que ho desitgin el seu model de vals per a incentivar el consum en els comerços

Manacor posa a l'abast de tots els ajuntaments que ho desitgin el seu model de vals per a incentivar el consum en els comerços

Així ho ha reconegut el batle, Miquel Oliver, després de valorar de manera molt positiva la resposta dels ciutadans a la iniciativa municipal

El model que ha decidit utilitzar l’Ajuntament de Manacor a l’hora d’incentivar el consum en els comerços de Manacor ha tingut una massiva resposta dels ciutadans.

El mateix Consistori informava aquest passat dimecres que ja s’havien descarregat des de la plataforma habilitada per a tal efecte i en només 48 hores, més de 10.000 vals de 10 euros per a ser consumits en els comerços que han decidit adherir-se a aquesta campanya municipal.

Cal recordar que poden beneficiar-se d’aquest avantatge comercial totes aquelles persones que estiguin empadronades al municipi de Manacor i que siguin majors de 18 anys. Per aquesta primera convocatòria s’ha fixat un termini màxim fins a 31 de desembre i el govern municipal va decidir destinar-hi 800.000 euros.

En el transcurs d’una compareixença de premsa, el batle Miquel Oliver, es va referir aquest dijous a aquesta campanya, destacant la bona acollida que està tenint entre els ciutadans. El primer edil va aprofitar la seva al·lusió a la iniciativa per a oferir públicament a tots els ajuntaments que ho desitgin, i la situació econòmica dels quals ho permeti, puguin beneficiar-se del model que ha decidit aplicar Manacor en aquest sentit.

PIMEM ha lloat públicament aquests dies la iniciativa i el model utilitzat per a la seva distribució

Una mesura, impulsada en un temps rècord, que es canalitza a través d’un portal web (www.jabatega.com) que va ser habilitada expressament per a l’ocasió i que al mateix temps està connectat al llistat de veïns que figuren empadronats en el municipi. De forma rapida i des de casa poden descarregar-se els vals descompte que posteriorment poden ser utilitzats en els comerços adherits i que també permeten ser consultats des de la mateixa plataforma.

Precisament, la Petita i Mitjana Empresa de Mallorca (PIMEM), ha lloat públicament aquests dies la iniciativa de l’Ajuntament de Manacor i el model utilitzat per a la seva distribució entre els consumidors.

Són tendència