Connect with us

Actualitat

Un grup de menors creen alarma social entre els veïnats de Portocolom

Un grup de menors creen alarma social entre els veïnats de Portocolom

La situació s’ha magnificat en les últimes hores a través de les xarxes socials

Els veïnats del nucli de Portocolom estan convisquin les últimes setmanes amb els petits furts, situacions desagradables en plena via pública i renous que pel que sembla venen protagonitzen un grup de tres menors que des de fa uns dies transiten per la zona.

La situació està sent molt comentada en aquestes últimes hores en les xarxes socials, on molts veïnats de la zona exposen obertament situacions que han arribat a generar una lògica alarma social en el nucli.

L’últim desagradable episodi que s’hauria viscut estaria relacionat amb un suposat robatori que s’hauria perpetrat en un cotxe i una furgoneta estacionats en la via pública. Els fets haurien ocorregut de matinada, segons el denunciant, qui també fa esment al fet que un dels autors va poder ser retingut per part d’un dels afectats, qui va donar avís a la Policia Local. També es denuncien diversos robatoris en la zona de l’Eroski i en Cala Marçal.

Els usuaris diuen que els tres menors, de nacionalitat magrebina, han aparegut pel nucli ja que es troben en un centre d’acolliment existent en la zona.

Un dels usuaris, exposa que els tres menors fa uns dies van començar a seguir a una dona quan passejava pel passeig marítim amb la seva filla de 7 mesos. El marit diu que finalment va haver d’acompanyar a la dona perquè tenia por després de la situació que s’havia produït. També es denuncia que és habitual veure’ls armant rebombori pel carrer i provocant situacions incomodes als vianants.

Pel que sembla, la situació ha estat posada en coneixement de l’Ajuntament de Felanitx perquè es prenguin cartes en l’assumpte, sense que de moment s’hagin obtingut resultats satisfactoris en aquest sentit. Altres usuaris proposen iniciar una recollida de signatures en senyal de protesta. Alguns fins i tot fan esment a la possibilitat de crear patrulles urbanes de vigilància si la situació empitjora.

L’últim desagradable episodis’hauria viscut aquesta setmana i estaria relacionat amb un suposat robatori que s’hauria perpetrat de matinada en un cotxe i una furgoneta estacionats en la via pública

Són tendència