Connect with us

Esports

Miquel Àngel Tomás: “Sent molt superiors han estat humils”

Miquel Ángel Tomás: "Sent molt superiors han estat humils"

L’entrenador del Cardassar va agrair la professionalitat i naturalitat demostrada per l’expedició de l’Atlètic de Madrid aquest dimecres en Es Moleter

Sant Llorenç, malgrat la derrota, tardarà molts d’anys a oblidar el partit d’aquest dimecres en Es Moleter. Moments molt emotius (la jugadora Virginia Torrecilla va protagonitzar el servei d’honor en els moments previs al partit) i ‘joc net’ per damunt de tot.

El tècnic del Cardassar, Miquel Àngel Tomàs, no va escatimar elogis cap a l’expedició blanc-i-vermella. “Fins i tot sent molt superiors han estat humils. No ens han menyspreat i aprofit per a agrair a l’Atlètic haver acceptat les condicions d’aquesta eliminatòria en camp de l’humil en gespa artificial”, va dir l’entrenador local en roda de premsa.

“S’han portat molt bé amb nosaltres”, repeteixen els futbolistes del Cardassar, que a més, van rebre un regal per part de l’expedició matalassera. I és que malgrat no poder intercanviar-se les samarretes al final del partit pel protocol anti-Covid, tots els jugadors locals van tenir camisetes de l’equip visitant.

Virginia Torrecilla Es Moleter

La jugadora serverina, Virginia Torrecilla, va protagonitzar el servei d’honor en els moments previs al partit.

L’Atlètic, conscient de la il·lusió que els faria, va fer entrega d’una caixa al Cardassar amb les camisetes de tots els components de la plantilla, fins i tot dels que no van viatjar a Sant Llorenç per decisió tècnica o lesió.

 

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència