Connect with us

Actualitat

S’Alqueria Blanca disposarà d’un enllaç de transport públic amb l’Hospital de Manacor

S'Alqueria Blanca disposarà d'un enllaç de transport públic amb l'Hospital de Manacor

El nucli costaner tendrà durant l’hivern un servei de quatre trajectes diaris d’anada i tornada, i sis trajectes en cada sentit durant la temporada d’estiu

Estem davant una reivindicació històrica dels veïnats de la zona, i que l’Ajuntament de Santanyí havia traslladat a la Direcció General de Transports del Govern de les Illes Balears en diverses ocasions. Però a partir de l’any que ve serà una realitat. Així ho ha assegurat el director Gerent del Consorci de Transports de Mallorca, Maarten van Bemmelen, en una trobada per videoconferència amb la batlessa de Santanyí, Maria Pons, i al regidor de Transports, Joan Gaspar Aguiló.

D’aquesta manera, des del dia 1 de gener, començarà el servei, que preveu durant l’hivern quatre trajectes d’anada i quatre de tornada des de Cala Figuera fins a Santanyí per enllaçar amb la línia que va cap a Palma. I durant l’estiu, el servei augmentarà a sis trajectes diaris en cada sentit, sempre amb el pas per l’Aeroport de Son Sant Joan.

La batlessa de Santanyí s’ha mostrat satisfeta amb l’anunci de Consorci de Transports: “el reforç de la línia de Cala Figuera era una reivindicació històrica dels nostres veïnats, i feia anys que des del consistori demanàvem que es consolidés durant la temporada alta i la baixa. És una gran notícia per al municipi, que se suma a la de la consolidació de la ruta de Cala Llombards, i que s’hagi connectat s’Alqueria Blanca amb l’Hospital de Manacor, encara que sigui fent transbord a Campos”.

Són tendència