Connect with us

Vídeos Recomanats

Els professionals sanitaris alerten sobre les conseqüències de relaxar les mesures preventives durant les festes

Balears promou una campanya de conscienciació social sota el lema ‘Salvar Nadal o salvar vides?’

Els professionals sanitaris que treballen a primera línia de lluita contra la COVID-19 alerten de la relaxació social davant la malaltia i aplaudeixen tota la ciutadania responsable que evita cada dia que hi hagi més persones que hagin de passar per les seves UCI.

 Balears ha presentat avui una campanya comunicativa per insistir en la conscienciació de la població sobre el perill de la relaxació social durant les properes festes de Nadal. A l’espot de la campanya es recull el testimoni de sis persones, totes personal sanitari de les Illes Balears, que salven a diari malalts de COVID-19. ‘Salvar el Nadal o salvar vides?’. Aquesta és la pregunta que es fa a la campanya.

El missatge que transmeten els sanitaris és clar: “Les conseqüències d’ajuntar-nos aquestes festes al voltant d’una taula poden ser greus. Hem de fer balança i valorar què val més la pena: si perdre’s un dinar o un sopar o perdre algú que estimam a una unitat de cures intensives”. Na Xima Delgado, una infermera que duu quasi 20 anys treballant a l’UCI; na Teresa Janer, metgessa també a l’UCI, i en Mateu Vadell, auxiliar d’infermeria que treballa també a cures intensives, entre d’altres,  descriuen en primera persona com és treballar cada dia on es passen els pitjors moments de la malaltia.

Són tendència