Connect with us

Actualitat

Demanen que l’Ajuntament de Manacor habiliti envelats i tendals als bars i restaurants del municipi

confinament urbà Manacor

“Ara que s’obliga al tancament dels interiors d’aquests negocis”, defensa el PP

El Partit Popular reclama al batle de Manacor, Miquel Oliver, envelats i tendals per a tots els bars i restaurants que ho requereixin “maldament la seva reticència i resposta despectiva quan ja ho vàrem reclamar públicament el passat 10 de novembre i que vàrem reiterar en el darrer ple municipal”, explica la portaveu del grup conservador, Maria Antònia Sansó.

Sansó fa especial èmfasi a dir que “ara que s’obliga al tancament dels interiors de bars i restaurants, és imprescindible que tenguin les seves terrasses protegides”. A més, la portaveu del PP recalca que “instam a l’equip de govern a deixar de presumir d’aplicar imaginació i creativitat per a sortir d’aquesta crisi, i fer-ho de veres i d’una vegada per totes”.

Des de les files populars argumenten que en l’últim ple, l’equip de govern va reaccionar com si la proposta fos un doi i davant aquesta actitud, volem recordar al batle Oliver que facilitar l’accés a envelats i tendals als bars i restaurants que ho desitgin, només és qüestió de voluntat.

Finalment, insten al batle Oliver a parlar amb el seu company de partit i batle de Mancor de la Vall, Guillem Villalonga, que ha decidit llogar carpes exteriors per als negocis de restauració durant un mes, exposen.

Són tendència