Connect with us

Esports

Reconeixement a la menadora mallorquina Antònia Vaquer

Guanyadora del Campionat d’Europa de Dames Amateurs, celebrat el passat cap de setmana als hipòdroms de Son Pardo i de Manacor

El president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, acompanyat del president de l’Institut de l’Esport Hípic de Mallorca (IEHM), Jaume A. Ramis, i del president de la Federació Balear de Trot (FBT), Joan Llabata, ha rebut aquest dijous en audiència a la menadora mallorquina Antònia Vaquer Stachel, guanyadora del Campionat d’Europa de Dames Amateurs, un esdeveniment que concentrà als hipòdroms de Son Pardo i de Manacor a conductores de dotze països diferents durant el passat cap de setmana.

Durant l’audiència, el president del Consell de Mallorca ha fet entrega d’una placa commemorativa a la menadora Antònia Vaquer com a homenatge per la seva victòria al campionat europeu de trot. En aquest sentit, Miquel Ensenyat ha apuntat que “és important que les institucions públiques reconeguem les victòries dels i les nostres esportistes, i més encara quan aquestes transcendeixen més enllà de les fronteres de Mallorca”.

Per la seva part, Vaquer ha manifestat la seva satisfacció per la victòria aconseguida i per l’homenatge rebut, al mateix temps que ha assegurat que es tracta “d’un somni fet realitat”.

 

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència