Connect with us

Actualitat

Liciten les obres de millora del CEIP Simó Ballester de Manacor

Per 1,9 milions d’euros

La Conselleria d’Educació, Universitat i Recerca acaba de publicar a la Plataforma de contractació del sector públic del Ministeri d’Hisenda i Funció Pública la licitació de les obres d’ampliació del CEIPIEEM Simó Ballester de Manacor. Un projecte que surt a licitació per  1.990.726 euros i té un termini d’execució de 10 mesos.

El projecte suposa una important ampliació del CEIPIEEM Simó Ballester de Manacor, que donarà resposta a les necessitats d’infraestructures del centre i el dotarà com a Centre Integrat d’Ensenyaments Elementals de Música.

Amb un pressupost de més d’1’9 milions d’euros el projecte de reforma del centre contempla importants actuacions a més de la incorporació de l’edifici dels Sementals al centre.

El projecte té com a principal finalitat  l’adequació d’un edifici existent per a ús docent, intentant aprofitar el màxim possible la infraestructura existent de l’edifici dels Sementals, formant part de l’ampliació de les actuals instal•lacions i adaptar-lo a la seva activitat com a centre integrat de música. El projecte inclou l’ampliació dels espais exteriors per destinar a pati escolar.

La reforma permetrà dotar-lo com a Centre Integrat d’Ensenyaments Elementals de Música

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència