Connect with us

Comunitat

Els batles del PP demanen al Govern cribatges generals a tots els veïnats dels seus municipis

Els batles del PP demanen al Govern cribatges generals a tots els veïnats dels seus municipis

Aquesta petició s’ha cursat mitjançant un escrit remès directament a la presidenta, Francina Armengol

No sabem si seguint les directrius marcades des de la direcció del partit a Palma o bé per iniciativa pròpia, la major part dels batles i batlesses dels diferents municipis de Mallorca governats pel PP, estan demanant per escrit al Govern, que es duguin a terme cribatges generals (proves d’antígens o PCR) als veïns dels seus respectius municipis.

La petició s’ha cursat mitjançant un escrit dirigit directament a la presidenta del Govern, Francina Armengol. Demanen que aquesta mesura preventiva es dugui a terme de manera urgent, “després de tenir coneixement, pels mitjans de comunicació, que s’han diagnosticat un nombre considerable de persones simptomàtiques que són portadors de la Covid-19 en algunes localitats de l’illa, com és el cas de Lloseta, Sa Pobla o Muro”, exposen el l’escrit. També recorden que aquestes actuacions també s’han dut a terme en altres municipis com són el cas de Sóller o Alaior (Menorca).

En aquesta missiva, i amb la finalitat de facilitar les proves que sol·liciten, es comprometen a posar a la disposició del Govern totes les infraestructures, espais municipals i la col·laboració necessària perquè aquests cribatges generals es puguin dur a terme de la manera més eficient possible.

La majoria dels municipis del Migjorn de Mallorca, a excepció de Felanitx, haurien fet arribar ja aquest escrit al Consolta de Mar.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència