Connect with us

Actualitat

La residència Domusvi de Santanyí té 19 usuaris actius

La residència Domusvi de Santanyí té 19 usuaris actius

El Govern va decidir intervenir el centre assistencial el passat dia 10 de novembre després de detectar-se 13 casos de contagi en aquest centre

Les tres residències de gent gran intervingudes pel Govern tenen aquest dimarts 78 usuaris amb la infecció de la Covid-19 activa, a més de la residència de dependents Vuit Vents, d’Aspace, que suma 13 usuaris positius, segons ha informat el portaveu del Comitè de Malalties Infeccioses, Javier Arranz.

Arranz ha explicat que el nombre d’usuaris actius en les distintes residències repartides pel territori sumen 102, els hospitalitzats 88, i els morts en residències s’eleven a 198 després de la defunció en les últimes hores d’una persona en el centre Sèniors de Pollença. A més hi ha 60 treballadors positius actius.

Quant a la residència intervingudes, Domusvi Santanyí té 19 usuaris actius; Sèniors d’Inca 12 residents positius, tots ells hospitalitzats; Sèniors Pollença té 46 residents positius (15 d’ells segueixen en la residència) i el geriàtric de Sant Lluis a Menorca té un resident contagiat. La residència de Santanyí va ser intervinguda el passat 10 de novembre després de detectar-se 13 casos positius entre usuaris i treballadors.

Arranz ha afegit que la incidència acumulada a 14 dies entre els majors de 65 anys a Balears era el dia 10 de desembre de 251 per 100.000 habitants, quan la del conjunt de la població de les illes era de 257.

Són tendència