Connect with us

Oci i Cultura

Sansa: ”La Llave’ suposa obrir la porta a la meva carrera musical”

Sansa: ''La Llave' suposa obrir la porta a la meva carrera musical"

El músic d’Artà presentarà aquest cap de setmana davant el seu públic el seu primer treball discogràfic en solitari

Sebastià Sansaloni, conegut en el món artístic com Sansa, presentarà aquest cap de setmana el seu primer disc en solitari, que ha anomenat ‘La Llave’, en referència al punt de partida a la seva carrera musical, segons ha reconegut el mateix artista.

Sansa actuarà aquest divendres i demà dissabte, a partir de les 20.30 hores, al Teatre d’Artà i ho farà davant el seu públic. La venda d’entrades garanteixen un aforament complet per a les dues actuacions, que hauran de celebrar-se seguint les restriccions sanitàries que limiten la capacitat a la meitat de butaques.

El músic mostra el seu agraïment per poder presentar el seu primer treball discogràfic en el lloc que desitjava i acompanyat per una banda de joves músics que ell mateix ha seleccionat. ‘Volar’ ha servit com a single promocional de ‘La Llave’, que inclou un recull d’onze cançons que ell mateix ha compost durant els últims anys. La música és la seva passió i el fet d’haver aconseguit gravar aquest primer disc ha suposat un repte i al mateix temps una satisfacció molt gran, segons reconeix ell mateix.

El seu variat repertori musical suposa un viatge per diferents estats d’ànim

La seva música abasta diferents gèneres i les lletres de les seves cançons estan inspirades en la majoria d’ocasions per l’efecte moments del mateix autor. El seu variat repertori musical suposa un viatge per diferents estats d’ànim, expressats davant el públic que més el coneix i envoltat de joves promeses musicals que l’acompanyaran en el seu somiat estrena. Sansa, aquest cap de setmana, pren el vol.

El músic mostra el seu agraïment per poder presentar el seu primer treball discogràfic en el lloc que desitjava i acompanyat per una banda de joves músics que ell mateix ha seleccionat.

Són tendència

© 2022 defrancdigital.com