Connect with us

Actualitat

Aprovat el projecte del desdoblament Llucmajor-Campos

Podria sortir a licitació el próxim mes de setembre

El Consell de Mallorca ha aprovat, aquest dijous matí, en Comissió Informativa el projecte de desdoblament de la carretera Campos – Llucmajor. El projecte, inclòs en els acords de governabilitat signats per PSIB-PSOE, MÉS i Podem el 2015, s’ha aprovat per unanimitat, amb els vots favorables de PSIB-PSOE, MÉS, Podem, Partit Popular, El Pi i Ciutadans.
El projecte de desdoblament començarà a la variant de Llucmajor i acabarà amb la millora de la travessia de Campos. Té un pressupost de 38,7 milions d’euros i el termini d’execució serà de dos anys i mig.

Terraferida qualifica de “faraònic” el projecte i critica la falta de debat públic

L’entitat Terraferida ha titllat de “faraònic” el projecte de desdoblament de la carretera Llucmajor-Campos i ha criticat la falta de debat públic i de transparència.

En un comunicat, l’entitat ha lamentat la falta de transparència que des de la institució es va prometre des del primer dia. “El projecte s’ha cuinat amb les velles formes. No ha passat per exposició pública, aprovant-se sense que la ciutadania hagi pogut ni tan sols consultar-ho”, han afegit. Així mateix, han recordat que s’hauran d’expropiar prop de 220 finques i han criticat que els seus propietaris no han tingut informació ni possibilitats de fer al·legacions.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència