Connect with us

Comunitat

Balears, amb 236 nous positius, registra la taxa més alta de contagis des del passat mes de novembre

Salut comptabilitza 5 noves morts en centres geriàtrics de Balears

Salut ha notificat també una nova defunció

La Conselleria de Salut ha informat de 236 nous contagis de la Covid-19, de manera que els casos registrats en el conjunt del territori ascendeixen a 26.620. La xifra de contagis nous és la major detectada en un sol dia a les Balears des del passat 6 de novembre. Segons ha informat el Govern en el seu balanç diari d’aquest dijous, la taxa de positivitat torna a pujar, i se situa en el 6,01% de les 3.926 proves diagnòstiques realitzades en les últimes 24 hores, per sobre del 5,05% del dia anterior.

Salut també ha notificat una mort en les últimes 24 hores, de manera que la xifra de morts des de l’inici de la pandèmia ascendeix a 427.

La situació a les residències de gent gran empitjora, amb 62 residents amb la infecció activa, un 26,5% més que el dia anterior, amb 13 casos nous (dimecres s’havien detectat 12 casos nous). També hi ha més hospitalitzats, 38, enfront dels 32 comptablitzats el dimecres. Els treballadors de residències contagiats, també segueixen augmentant, fins a un total de 65, que són 5 més que el dia anterior, quan ja s’havien sumat 7 casos nous entre els professionals.

La situació a les residències de gent gran empitjora, amb 62 residents amb la infecció activa, un 26,5% més que el dia anterior

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència