Connect with us

Actualitat

Santanyí disposarà de 267.000 euros per destinar a famílies del municipi amb necessitats

Santanyí disposarà de 267.000 euros per destinar a famílies del municipi amb necessitats

El Consistori i l’IMAS han signat un conveni

L’Ajuntament de Santanyí rebrà una aportació de 267.334 euros procedents de l’Institut Mallorquí d’Afers Socials, que necessàriament haurà de destinar als Serveis Socials d’atenció primària del municipi. Aquests doblers serviran per atendre tant les ajudes a la ciutadania com les despeses de personal i de gestió del mateix departament.

La batlessa, Maria Pons, va signar fa uns dies en el Consell de Mallorca, juntament amb la resta de municipis de Mallorca, els convenis corresponents.

Maria Pons s’ha mostrat satisfeta de poder signar l’arribada d’uns doblers molt necessaris “les circumstàncies han afectat la ciutadania d’una manera que pràcticament ha desbordat els nostres serveis d’atenció. L’Ajuntament ha fet un gran esforç en els últims mesos per atendre totes les sol·licituds que ens arriben, i aquesta col·laboració de les institucions supramunicipals és fonamental per arribar al màxim de famílies”.

L’aportació de més de 267.000 euros es reparteix en diferents convenis, destinats a finançar prestacions econòmiques que atorguen els ajuntaments a persones especialment vulnerables per fer front a les situacions d’urgent necessitat derivades de la pandèmia de la Covid-19. El més important és el que es destina al finançament de serveis socials comunitaris bàsics durant el període 2020-2021, i que suposa 192.122 euros. A més, l’Ajuntament de Santanyí també rebrà 75.212 euros distribuïts en dues parts iguals per a despeses d’enguany i de l’any 2021 per prestacions econòmiques per situacions d’atenció prioritària.

Són tendència