Connect with us

Actualitat

Un home acusat de traficar amb cocaïna i haixix a Felanitx accepta una pena de quatre anys de presó

L'Audiència de Palma condemna a un dona a 50 dies de treballs per a la comunitat per maltractar a la seva exparella

Els fets es remunten als anys 2017 i 2018

Un home acusat de traficar amb cocaïna i haixix a Felanitx entre juliol de 2017 i 2018 ha acceptat aquest dimecres una pena de quatre anys de presó per un delicte contra la salut pública i el pagament d’una multa per 73.271 euros, en el judici celebrat en l’Audiència de Palma.

L’advocada de l’acusat i el fiscal han aconseguit un acord abans de celebrar-se el judici, després que l’acusat hagi admès els fets. L’home ha vist rebaixada la seva condemna de set anys i mig de presó a quatre.

El ministeri públic també sol·licitava que el processament fos condemnat a pagar una multa per 220.000 euros, si bé aquesta s’ha reduït a 73.271 euros.

Les parts també han acordat que, si l’acusat no efectua el pagament de la multa en els pròxims deu dies, romandrà un any més en la presó.

Segons l’escrit d’acusació de la Fiscalia, al juliol de 2018, l’home va ser detingut després de ser sotmès a un escorcoll superficial per agents de la Guàrdia Civil a Felanitx. Els agents van trobar en el seu vehicle fins a 89 bossetes de cocaïna preparades per a vendre.

En el domicili de l’acusat, els agents van trobar un paquet que contenia gairebé un quilo de cocaïna, una altra borsa amb 59 grams de cocaïna i al voltant de 4,2 quilos de resina de marihuana. Els estupefaents intervinguts per la Guàrdia Civil aconseguirien en el mercat il·lícit un valor d’uns 73.200 euros.

També va ser intervinguda una balança de pesatge, 665 euros fraccionats en bitllets i 900 euros en metàl·lic en una caixa metàl·lica.

Són tendència