Connect with us

Societat

Jordi Mora: “Pimem s’ha tornat sexy”

El president de Pimem ha destacat el “moment de creixement” que viu la Federació de la Petita i Mitja Empresa de Mallorca en el discurs de la gala de 40 aniversari de l’entitat

El president de Pimem, Jordi Mora, ha destacat aquest dimecres en el discurs de la gala de 40 aniversari de l’entitat el “moment de creixement” que viu la Federació de la Petita i Mitja Empresa de Mallorca.

“Pimem s’ha tornat sexy”, ha dit en referència a la incorporació de 4 noves associacions, després de vuit anys d’estancament.

Les associacions empresarials que s’han incorporat en els últims sis mesos a Pimem han estat Aptur-Balears (Associació d’Apartaments i Habitatges de Lloguer de Temporada a Balears), Cecap (Confederació Espanyola d’empreses de Formació), Associació de Perruqueries Canines de Balears i l’Associació Professional d’Albergs de Balears.

Un altre dels objectius aconseguits per Pimem en els últims sis mesos ha estat “l’elaboració d’un nou catàleg de serveis i la preparació d’un networking a la zona del Raiguer, que entrarà en marxa després de l’estiu”, ha afegit.

El president de Pimem ha reivindicat en el seu discurs la importància de la petita i mitja empresa en el teixit productiu de Mallorca. Així, ha apuntat que “el 96% de les empreses de Mallorca són pimes i no estan prou reconegudes ni per part de les institucions ni de l’opinió pública”, ha afirmat.

Empreses que destaquen, ha dit, pels seus valors: “ètica, igualtat, responsabilitat, compromís i passió. Aquest és el nostre ADN i el que ens diferencia”, dins d’una “economia local i circular”.

Són tendència