Connect with us

Oci i Cultura

Denuncien la paralització del projecte per a convertir Es Sindicat de Felanitx en un centre de Belles Arts

Denuncien la paralització del projecte per a convertir Es Sindicat de Felanitx en un centre de Belles Arts

El Grup Popular al Consell de Mallorca ha criticat aquest divendres que el govern insular hagi votat en contra de l’esmena als pressuposts per destinar 1 milió d’euros a l’inici de les obres

El Partit Popular ha denunciat aquest divendres el fet que el Consell de Mallorca hagi decidit aturar el projecte per a convertir Es Sindicat de Felanitx en un nou centre de Belles Arts.

En aquest sentit, el Grup Popular fa uns dies va presentar una esmena als pressupostos del Consell de Mallorca demanant l’assignació d’una partida d’1 milió d’euros per tal de poder començar les obres del futur centre cultural. L’esmena en qüestió va ser rebutjada.

La portaveu dels populars de Felanitx, Catalina Soler, ha fet incís en què aquest projecte “és molt important per a Felanitx”. També ha recordat que l’execució del projecte “és una reivindicació històrica que s’està estorbant massa a fer-se realitat”.

Per la seva banda, el portaveu dels populars al Consell de Mallorca, Llorenç Galmés ha destacat que “Cladera no pot dilatar més en el temps l’inici de les obres perquè l’obertura del centre sigui una realitat com més aviat millor. Els felanitxers no és mereixen aquest menyspreu”.

Són tendència