Connect with us

Actualitat

Desmantellats tres punts molt actius de venda de droga a Capdepera

Desmantellats tres punts molt actius de venda de droga a Capdepera

Han estat detingudes 4 persones de les quals tres han ingressat a la presó

La Guàrdia Civil ha detingut a quatre persones en el municipi de Capdepera, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública.

La recerca duta a terme per agents de la Guàrdia Civil de Manacor i Artà, es va iniciar en tenir sospites sobre un grup de persones que es dedicaven a la venda de drogues. Durant la mateixa es va comprovar l’existència de tres punts de venda relacionats entre si, en els quals es distribuïen substàncies estupefaents. Igualment es va constatar que un membre de la citada organització, es desplaçava setmanalment a Palma amb el propòsit de comprar droga, a la qual posteriorment afegia substàncies de tall, per a la seva posterior venda al consumidor. D’aquesta forma evitaven tenir grans quantitats de droga en el domicili, malgrat ser punts amb molta activitat en la venda.

Per aquesta raó i després de la pertinent autorització judicial, dilluns passat es va procedir a l’entrada i registre simultanis en tres domicilis, situats a Capdepera, Font de Sa Cala i en una casa aïllada situada als afores del municipi.

En els registres es van confiscar de 200 grams de cocaïna, 100 grams de marihuana, 16 grams de metamfetamines, més d’11.000 euros en efectiu a més de balances i útils per al tall i dosatge de les substàncies estupefaents.

Amb aquest servei s’han desmantellat 3 punts de venda de droga molt actius que distribuïen droga a la comarca del Llevant de Mallorca.

Després de passar a disposició judicial es va decretar l’ingrés a la presó de tres dels detinguts.

Són tendència