Connect with us

Vist a les xarxes

“L’illa és petita i qualque dia ens trobarem”

"L'illa és petita i qualque dia ens trobarem"

El president del CE Cardassar, Joan Soler,  ha rebut amenaces per part d’afeccionats de l’equip ‘matalasser’ a Mallorca per no disposar d’entrades per al partit de Copa

“Espero trobar-te en algun lloc de Mallorca, perquè jo som mallorquí també però de sentiment matalasser, per a dir-te en la teva cara l’impresentable que ets perquè t’has oblidat el fairplay. A l’illa també hi ha nins que són de l’Atleti i alguns haguesin pogut anar a veure el partit i de veure de prop al Cholo Simeone i dir-te que només haguessin estat 31 entrades que haguessis pogut cedir. L’illa és petita i qualque dia ens trobarem”. Aquesta és una de les amenaces que hauria rebut en aquestes últimes hores el president del CE Cardassar, Jaume Soler, per part de supòsits aficionats de l’Atlètic de Madrid que resideixen a l’illa i que critiquen el fet que el club de Sant Llorenç no hagi facilitat entrades a les persones no residents en el municipi.

Els fets han estat denunciats en les xarxes socials aquest mateix dijous pel periodista esportiu, Pedro Fullana, qui ha aprofitat el tuit per a comentar que “aquesta societat està malalta i el futbol treu el pitjor moltes vegades”.

Són tendència