Connect with us

Comunitat

Balears supera els 25.000 casos de contagi diagnosticats des de l’inici de la pandèmia

Salut comença a utilitzar el test ràpid d'antígens de la Covid-19 en els centres d'atenció primària

Salut ha notificat 187 nous positius en les últimes 24 hores

La Conselleria de Salut ha notificat aquest dijous 187 contagis nous en les últimes 24 hores. Amb aquestes xifres, el conjunt del territori supera ja els 25.000 casos des de l’inici de la pandèmia, i ha actualitzat la xifra de defuncions fins a 424, en sumar 10 morts que no havien estat comptabilitzats i que es van produir entre els mesos d’agost i setembre.

Els morts a causa de la covid-19 notificats aquest dijous són 5 homes i 5 dones que van morir entre el 28 d’agost i el 25 de setembre, tots ells en hospitals de Mallorca, detectats pel Servei balear d’Epidemiologia a través del registre de mortalitat, que es contrasta per a garantir un correcte seguiment de l’afectació de la Covid-19.

Els contagis de la malaltia detectats a Balears des de febrer ascendeixen a 25.055, segons l’informe diari del Govern sobre l’evolució de l’epidèmia a les illes.

A més, en les residències de la tercera edat ha mort una persona en les últimes 24 hores, amb el que s’eleven a 195 els morts en els distints centres geriàtrics de Balears des del principi de la crisi sanitària que es va declarar el passat mes de març.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència