Connect with us

Vist a les xarxes

Totes les comunitats, excepte Balears i Canàries, estaran tancades perimetralment durant les festes

Totes les comunitats, excepte Balears i Canàries, estaran tancades perimetralment durant les festes

Tot i que no es podrà entrar ni sortir de cap territori, es farà una excepció amb les persones que tornin a casa seva a passar les festes

El ministre de Sanitat, Salvador Illa, ha explicat aquest dimecres horabaixa, després de la reunió del Consell Interterritorial, que totes les comunitats han acordat tancar perimetralment els seus territoris, excepte Balears i Canàries, entre els dies 23 de desembre i 6 de gener.

Tot i que no es podrà entrar ni sortir de cada comunitat autònoma, Illa ha explicat que es farà una excepció per a les persones que tornin a casa seva a passar les festes. Això si, en aquests casos el govern espanyol recomana als ciutadans que facin una quarantena de 10 dies abans d’anar-hi.

A banda del confinament perimetral, el ministeri de Sanitat també ha demanat que, la nit de Cap d’Any, s’anul·lin les campanades que es fan en llocs on hi pugui haver grans aglomeracions.

En aquest sentit, també hi ha canvis en les cavalcades de Reis, que comporten una gran aglomeració de gent. Hauran de ser actes estàtics, amb control d’accés i distància de seguretat.

Illa ha confirmat que, al conjunt de l’Estat, durant les nits de Nadal i Cap d’Any es podran fer reunions de fins a 10 persones. També hi ha canvis en el toc de queda, que aquestes dues nits no començarà fins a les 1.30 hores de la matinada.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència