Connect with us

Actualitat

Demanen que les obres del tren de Llevant figurin en els Pressupostos Generals de l’Estat

El portaveu adjunt de Més al Parlament, Josep Ferrà ha anunciat que el seu grup a través d’Esquerra ha presentat una esmena al Congrés i al Senat per poder executar les obres pendents a la línia ferroviària entre Manacor i Artà

Segons el portaveu adjunt de Més al Parlament, Josep Ferrà, la reactivació del projecte ferroviari del Llevant per part del Govern “és una notícia molt positiva” i una prioritat per al seu grup polític. En declaracions al programa “Els Dematins” d’IB3 Televisió, Ferrà ha avançat que la formació ha presentat una esmena als Pressupostos Generals de l’Estat per dotar d’una partida pressupostària el projecte. En aquest sentit, el diputat ecosobiranista ha encoratjat els diputats balears a votar-la a favor.

En concret, Més per Mallorca ha presentat una esmena a través d’Esquerra (formació integrada dins la coalició) i també a través del senador Vicenç Vidal per iniciar les obres del tren entre Manacor i Artà. Unes obres que, segons figura al text de la moció podrien estar acabades en menys d’un any.

Josep Ferrà Més per Mallorca.

Josep Ferrà ha avançat que la formació ha presentat una esmena als Pressupostos Generals de l’Estat per dotar d’una partida pressupostària el projecte

El diputat ecosobiranista també ha recordat avui que “es tracta d’una infraestructura estratègica” i de vital importància”.

De fet, segons Ferrà sempre hem defensat concloure el projecte i així ho hem traslladat en innumerables ocasions als nostres socis de govern. Fins ara el principal entrebanc ha estat la manca de finançament i això es pot resoldre en poques setmanes si els diputats balears voten a favor de l’esmena que hem presentat als Pressupostos Generals de l’Estat i que ho faria possible”, ha conclòs.

Són tendència