Connect with us

Oci i Cultura

Dàmaris presentarà el seu espectacle ‘Mou el cos’ a Felanitx

Dàmaris presentarà el seu espectacle 'Mou el cos' a Felanitx

Serà el pròxim dimarts dia 8 de desembre al Parc Municipal de Sa Torre

La musicoterapeuta Dàmaris Gelabert i el seu espectacle per nins i nines ‘Mou el cos’ actuaran el pròxim 8 de desembre festivitat de la Immaculada, al Parc Municipal de Sa Torre.

L’espectacle musical infantil té una durada de 70 minuts i a través de les seves cançons pedagògiques, Dàmaris, ajuda a formar en valors als nins i nines. Aprendre amb música i crear emocions a més de reforçar els vincles afectius.

L’actuació de Dàmaris se celebrarà el pròxim dimarts dia 8 de desembre al Parc Municipal de Sa Torre, sempre que el temps ho permeti, a partir de les 12 del migdia. En cas de previsió de pluja o vent l’espectacle es traslladarà a una altra ubicació de la qual el consistori n’informarà. L’aforament serà limitat i perquè puguin accedir el nombre més gran d’infants es recomana anar acompanyats per un únic adult. El preu de l’entrada és simbòlic amb un mínim donatiu de tres euros que es destinarà a Somnis Reciclats.

Els tiquets ja es poden adquirir a partir d’avui a la Casa de Cultura de Felanitx entre les 10 a les 13h o de 18h a 21h.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència