Connect with us

Actualitat

Nous expedients sancionadors a veïnats de Manacor per abandonar mobiliari en plena via pública

Nous expedients sancionadors a veïnats de Manacor per abandonar mobiliari en plena via pública

Els fets van ocórrer aquest passat dilluns en una cantonada entre els carrers Pare Andreu Fernández i Pou Fondo

Manacor contínua presentant batalla als episodis d’incivisme que continuen produint-se en diferents punts de la ciutat. L’últim cas va succeir aquest passat dilluns al matí en ple centre de la ciutat. Més concretament, a la cantonada entre els carrers Pare Andreu Fernández i Pou Fondo. Uns veïnats de la zona van decidir desprendre’s de diversos mobles, entre altres articles, que ja no precisaven. En comptes de fer ús del servei municipal habilitat per a aquests casos, van decidir desprendre’s del mobiliari en plena via pública i a plena llum del dia.

Els fets van poder ser observats i posats en coneixement de la Policia Local, que va decidir traslladar a una dotació fins al lloc dels fets. Fetes les oportunes recerques, els infractors van poder ser identificats. Els agents van aixecar dues actes sancionadores i els fets seran investigats.

Els presumptes infractors poden veure’s obligats a haver de fer front a sancions que oscil·len entre els 750 i els 1.500 euros, segons s’ha informat des del departament de Medi Ambient.

Feu clic a ‘M’agrada’

Facebook Pagelike Widget

ÚLTIMES NOTÍCIES

Són tendència