Connect with us

Actualitat

Nous expedients sancionadors a veïnats de Manacor per abandonar mobiliari en plena via pública

Nous expedients sancionadors a veïnats de Manacor per abandonar mobiliari en plena via pública

Els fets van ocórrer aquest passat dilluns en una cantonada entre els carrers Pare Andreu Fernández i Pou Fondo

Manacor contínua presentant batalla als episodis d’incivisme que continuen produint-se en diferents punts de la ciutat. L’últim cas va succeir aquest passat dilluns al matí en ple centre de la ciutat. Més concretament, a la cantonada entre els carrers Pare Andreu Fernández i Pou Fondo. Uns veïnats de la zona van decidir desprendre’s de diversos mobles, entre altres articles, que ja no precisaven. En comptes de fer ús del servei municipal habilitat per a aquests casos, van decidir desprendre’s del mobiliari en plena via pública i a plena llum del dia.

Els fets van poder ser observats i posats en coneixement de la Policia Local, que va decidir traslladar a una dotació fins al lloc dels fets. Fetes les oportunes recerques, els infractors van poder ser identificats. Els agents van aixecar dues actes sancionadores i els fets seran investigats.

Els presumptes infractors poden veure’s obligats a haver de fer front a sancions que oscil·len entre els 750 i els 1.500 euros, segons s’ha informat des del departament de Medi Ambient.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.

Són tendència

© 2022 defrancdigital.com