Connect with us

Comunitat

L’IMAS aprova crear una comissió política sobre la gestió de l’àrea de menors

L’IMAS aprova crear una comissió política sobre la gestió de l’àrea de menors

L’oposició hi ha votat en contra: Vox i el Partit Popular ja han avançat que no hi prendran part

El Consell Rector de l’IMAS que s’ha reunit avui en sessió ordinària ha aprovat la constitució d’una comissió política que té com a principal objectiu investigar i analitzar les decisions polítiques preses en els darrers anys en matèria de detecció i intervenció davant la problemàtica de l’explotació sexual d’infants i joves a Mallorca.

El conseller executiu de Drets Socials i president de l’IMAS, Javier de Juan, ha explicat que amb l’aprovació d’aquesta comissió «feim una passa més per poder avaluar el funcionament del servei de menors en els darrers anys».

Les decisions de la Comissió Política s’adoptaran seguint el criteri de vot ponderat, és a dir, el vot de cada membre dels grups polítics equivaldrà a la representació del seu grup. Una vegada aprovada la creació de la Comissió s’ha donat un marge d’un mes per a convocar la sessió de constitució en la que s’aprovarà la proposta de pla de feina. Aquest pla inclourà, com a mínim, el calendari de les sessions, les persones que hi han de comparèixer i la documentació a analitzar.

L’oposició hi ha votat en contra. Vox i el Partit Popular ja han avançat que no hi participaran. El Pi, ha dit, ho ha d’estudiar. Tots ells reclamen una comissió d’investigació.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència