Connect with us

Comunitat

Desembre arribarà amb una davallada notable de les temperatures

Apareix la neu a la Serra de Tramuntana en plena entrada de la primavera

A partir del dimecres l’ambient serà bastant fred: També es preveu molt de vent i ruixats que no seran generalitzats al llarg de la setmana

L’arribada d’un front fred a la zona mediterrània, coincidint amb l’estrena de l’últim mes de l’any, provocarà l’entrada d’una massa d’aire fred que farà canviar el temps a partir del capvespre amb les primeres precipitacions i l’entrada de tramuntana.

Dimecres la refrescada serà notable, una davallada de 5-6 de la temperatura màxima, acompanyats de ruixats, que afectaran principalment a Mallorca i Menorca.

Les precipitacions que caiguin per damunt de 1000 metres d’altura seran en forma de neu a partir de dimecres migdia. No es preveu una nevada destacada, serà més aviat anecdòtica, però serà notícia per ser la primera de la temporada.

El vent també serà notícia aquesta setmana, sobretot a partir del divendres. De cara al pròxim cap de setmana, la previsió contempla l’arribada d’un segon front de fred que farà que els termometres es tornin a desplomar novament.

La previsió contempla l’arribada d’un segon front de fred que farà que els termometres es tornin a desplomar novament.

Publicitat

ÚLTIMES NOTÍCIES

Publicitat

PUBLICITAT

Són tendència